Tätä tein jo pyhäinpäivänä eli viikko sitten. Jokin ihme laiskuus (ajanpuute?) on iskenyt kun ei saa blogia päivitettyä ajantasalle...

Ohjeen kirjoitan myöhemmin! Sen voin sanoa, että oli todella hyvää tämä lämpimänä vaniljajäätelön kans. Oiva tarjottava vieraille kahvin kaaaasa...;)

ohje 16 kpl:

200 g tuorejuustoa

2-3 tippaa vaniljauutetta

250 g hienoasokeria

2 kanamunaa

100 g voita

3 rkl kaakaojauhetta

100 g siivilöityjä jauhoja

1 tl leivinjauhetta

50 g pekaanipähkinämurskaa(käytin saksanpähkinöitä)

Kuorrutus:

50 g voita

1 rkl maitoa

100 g tomusokeria

2 rkl kaakaojauhetta

lisäksi minä laitoin vielä noin 6 palaa Fazerin leivontaan tarkoitettua maitosuklaata

TEE NÄIN:

Voitele nelikulmainen, matala kakkuvuoka (sivu 20cm pitkä) kevyesti ja peitä pohja leivinpaperilla

Sekoita keskenään tuorejuusto, vaniljauute ja 25 g sokeria ja nosta toistaiseksi sivuun.

Vatkaa munat ja loppu sokeri noin 10 min tai niin kauan, kunnes nokareellinen vaahtoa pysyy nostettaessa hetken pinnalla. Laita voi ja kaakaojauhe pieneen kasariin, kuumenna sekoittaen ja lisää munaseokseen. Hämmennä joukkoon jauhot, leivinjauhe ja pähkinämurska.

Laita puolet taikinasta vuokaan ja sivele tasaiseksi. Levitä tuorejuustoseos varovasti päälle ja sitten loput taikinasta sen päälle. Paista 180 asteessa 40-45 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassaan.

Kuorrutus: Sulata voi ja suklaapalat maitoon ja sekoita joukkoon tomusokeri ja kaakaojauhe. Levitä kuorrutus brownien pinnalle ja koristele halutessasi pähkinöillä.