1293633.jpg

1293636.jpg

1293640.jpg

Eeeh.. mistä aloittaisin. Nämä suklaat on sovellettu osin omasta päästä, osittain kirjasta poimittu. Eli pitää vähän kelata, mitä näihin laitoin ja paljonko..:)

Valkosuklaakuppi on tehty näin:

Sulatin valkoista suklaata, laitoin muovipussiin johon tein pienen reiän. Kahvikuppi ylösalaisin, jonka päälle asettelin kelmua(tässä kahvikuppien tilalle esim. muffinivuokapelti olis aivan ykkönen!!) Pursottelin suklaata ristiin rastiin kelmun päälle niin, että siitä syntyi tuollainen kuvassa näkyvä "kori". (näitä tehdessäni oli taas kerran kiire, joten jälki ei ole paras mahdollinen.) Sitten vain kahvikuppi hetkeksi pakkaseen, jonka jälkeen varovasti irrotin kelmun kupin päältä. Tsadaa... hieno koriste on valmis! :D (hieno ja hieno.....;) )

Suklaa-kirsikkatryffeleiden ohje:

100 g tummaa suklaata + muutama pala maitosuklaata ( huom. tulin huomanneeksi, että herkullisempaa olis ollu pelkästä maitosuklaasta. Itse en pidä kovin tumman suklaan voimakkaasta mausta)

200 g maitorahkaa (tähän käy myös vaahdotettu kerma tai mascarpone)

6 tippaa vaniljauutetta

sokeroituja säilykekirsikoita pieninä palasina

Sulata suklaa ja sekoita se hieman jäähtyneenä maitorahkan joukkoon. Lisää vaniljauute ja kirsikanpalat. Laita tryffelitäyte pursotinpussiin ja pursota ruusukkeita valkosuklaakuppeihin.