1277307.jpg

Kirjoitan tarkemman ohjeen huomenna. Tämä siis on suklaakääretorttu, joka sisältää Ehrmannin suklaavanukasta ja paksua vaniljakreemi+kermavaahtoseosta. Päällä paksu kerros Maraboun daimsuklaa ja kermavaahtoseosta. Päätypalaa kun maistelin, makuelämys oli "AIKA" hyvä ;D

1279638.jpg

Pohja:

3 kanamunaa

1 kanamunan valkuainen

1 1/2 dl sokeria

3/4 dl perunajauhoja

2 rkl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

Valmista tavallisen kääretortun tapaan. Paista 250 asteisessa uunissa 5 minuuttia. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille.

Täyte:

2 prk Ehrman suklaavanukasta

paksua vanillakreemiä (Omistan Aaria`s -merkkistä vanillakreemijauhetta, jonka sekoitin näin: puoli desiä vanillakreemijauhetta+1 dl maitoa vatkataan kulhossa 5 min. Annetaan tekeytyä jääkaapissa vielä 5 min)

vatkattua Flora vispiä muutama ruokalusikallinen

Levitä jäähtyneen torttupohjan päälle suklaavanukas. Sekoita vanillakreemi ja kermavaahto keskenään ja lisää vanukkaan päälle. Kääri torttu rullalle.

Päällä:

Reilu puoli levyä sulatettua ja jäähdytettyä Daimsuklaata sekoitettuna vajaaseen purkilliseen Flora vispiä. Yhteensä koko kääretorttuun kermaa meni 1 prk Flora vispiä.

Kukka marsipaania.