Kirjoitan tarkemman ohjeen huomenna. Tämä siis on suklaakääretorttu, joka sisältää Ehrmannin suklaavanukasta ja paksua vaniljakreemi+kermavaahtoseosta. Päällä paksu kerros Maraboun daimsuklaa ja kermavaahtoseosta. Päätypalaa kun maistelin, makuelämys oli "AIKA" hyvä ;D
Pohja:
3 kanamunaa
1 kanamunan valkuainen
1 1/2 dl sokeria
3/4 dl perunajauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Valmista tavallisen kääretortun tapaan. Paista 250 asteisessa uunissa 5 minuuttia. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille.
Täyte:
2 prk Ehrman suklaavanukasta
paksua vanillakreemiä (Omistan Aaria`s -merkkistä vanillakreemijauhetta, jonka sekoitin näin: puoli desiä vanillakreemijauhetta+1 dl maitoa vatkataan kulhossa 5 min. Annetaan tekeytyä jääkaapissa vielä 5 min)
vatkattua Flora vispiä muutama ruokalusikallinen
Levitä jäähtyneen torttupohjan päälle suklaavanukas. Sekoita vanillakreemi ja kermavaahto keskenään ja lisää vanukkaan päälle. Kääri torttu rullalle.
Päällä:
Reilu puoli levyä sulatettua ja jäähdytettyä Daimsuklaata sekoitettuna vajaaseen purkilliseen Flora vispiä. Yhteensä koko kääretorttuun kermaa meni 1 prk Flora vispiä.
Kukka marsipaania.
Kommentit