1038533.jpg 

Äkkiseltään tämähän näyttää epäonnistuneelta toscapiirakalta, MUTTA sitä se ei ole vaan tosi tosi tosi herkullista pannaria, jossa on ihana toscakuorrute päällä! Maistuu hyvälle jäätelön kanssa. Mieskin sanoi, ettei ole koskaan syöny näin hyvää pannukakkua :D Suosittelen kokeilemaan!

Pohja:

7 dl maitoa

2 kanamunaa

3 1/2 dl vehnäjauhoja

2 rkl öljyä tai juoksevaa voita

1 tl suolaa

1 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

(itse laitoin vielä muutamia ruokalusikallisia Lidlin vanilja-cappuccinojauhetta)

Toscakuorrutus:

3/4 dl juoksevaa voita (eli 75g)

1 pss mantelilastuja

3/4 dl sokeria

2 rkl vehnäjauhoja

3 rkl maitoa

Vatkaa maidon joukkoon kaikki pohjan aineet. Taikina saa turvota noin puoli tuntia. Kaada pannukakkutaikina pellille ja paista 200 asteessa uunin keskitasossa 15-20 minuuttia. Mittaa toscakuorrutuksen aineet kattilaan ja kiehauta. Nosta pannukakku uunista ja levitä päälle toscakuorrutus. Jatka paistamista vielä 15 minuuttia. Tarjoa pannukakku sellaisenaan tai vaniljajäätelön kanssa.

Alkuperäinen ohje on Pirkan sivuilta, muuttelin sitä vähän..