893673.jpg

893678.jpg

Tein neljän kanamunan kakkupohjan, jossa on saman verran munia, jauhoja, sokeria. Leivinjauhetta laitoin teelusikallisen ja perunajauhoja n. 1 dl verran. Paistoin 175 asteisessa uunissa n. 35 min.

Kostutin kakun appelsiinilimsalla.

Mansikkatäyte:

1/2 prk Flora vispiä

1/2 prk maitorahkaa

sokeria

vaniljasokeria

250g mansikkaa

2 liivatetta

tilkka appelsiinilimsaa liivatteiden liottamiseen

Persikkatäyte:

1/2 prk Flora vispiä

1/2 prk maitorahkaa

sokeria

vaniljasokeria

9 palaa Pandan valkosuklaata sulatettuna

n. 400 g säilykepersikkaa murskattuna

2 liivatetta

tilkka appelsiinilimsaa liivatteiden liottamiseen

Kakun päällä marsipaanikukkasia, ja vanilliinikreemijauheella maustettua Flora vispiä. Oli muuten hyvä idea laittaa vanilliinikreemijauhetta kermavaahtoon: Kiitos Tikkunekku :) Antoi jämäkkyyttä ja makua!

( Paitsi, tuo kuva antaa näyttää ihan muuta vaahdon jämäkkyydestä..Sori! :D Selityksenä tälle, että vauveli päätti herätä juuri kun olin koristelemassa kakkua, joten huoneenlämmössä seistyään jämäkkä kerma muuttui vähemmän jämäkäksi! ) Milloinhan sitä saisi tehdän kakun kunnolla kokonaan loppuun rauhassa..? :)

Kakkua ei olla vielä päästy maistamaan, että kerronpas makuelämyksen myöhemmin :)