Näitä munkkiloita olen tehnyt kerran aiemminkin, mutta laitanpas taas kuvat tähän, kun tein nyt eri kuorrutteilla :P ja vähän siksikin, koska haluan välittää lukijoille myös pikkuriikkisen sitä herkkufiilistä mikä näiden tuoksu ja maku saivat aikaan! ;D taivaallisia!!

Tein suklaa-kreemimunkkeja ja tavallisia munkkeja värjätyllä tomusokerikuorrutuksella.

Tässä linkki munkkiohjeeseen! Sotkun munkit

Lisäyksenä vielä tähän, että kuorrutin siis nuo suklaamunkit tällä suklaakuorrutusohjeella:

 

Kuorrutus:

75 g voita

3 rkl maitoa

3 rkl vaaleaa kaakaojauhetta

9 palaa Fazerin leivontaan tarkoitettua maitosuklaata

n. 300 g tomusokeria

Kuumenna maito ja voi kattilassa. Sekoita joukkoon kaakaojauhe, suklaapalat ja tomusokeri. Sekoittele tasaiseksi ja "dippaa" munkkien toinen puoli kuorrutusseokseen. Koristele haluamallasi tavalla. 

Kreemin ohje:

1 dl vanilliinikreemijauhetta

2 1/2 dl maitoa

Vatkaa aineksia sähkövatkaimella n. 5 minuuttia. Laita kreemi hetkeksi jääkaappiin tekeytymään.

Munkkien täyttämiseen tarvitset pitkulaisen tyllan, joka on tarkoitettu täytteiden pursottamiseen esim. juuri munkkien tms. sisään. Laita valmis kreemi pursotuspussiin ja pursota täytettä kuumien munkkien sisään.