Näitä munkkiloita olen tehnyt kerran aiemminkin, mutta laitanpas taas kuvat tähän, kun tein nyt eri kuorrutteilla :P ja vähän siksikin, koska haluan välittää lukijoille myös pikkuriikkisen sitä herkkufiilistä mikä näiden tuoksu ja maku saivat aikaan! ;D taivaallisia!!
Tein suklaa-kreemimunkkeja ja tavallisia munkkeja värjätyllä tomusokerikuorrutuksella.
Tässä linkki munkkiohjeeseen! Sotkun munkit
Lisäyksenä vielä tähän, että kuorrutin siis nuo suklaamunkit tällä suklaakuorrutusohjeella:
Kuorrutus:
75 g voita
3 rkl maitoa
3 rkl vaaleaa kaakaojauhetta
9 palaa Fazerin leivontaan tarkoitettua maitosuklaata
n. 300 g tomusokeria
Kuumenna maito ja voi kattilassa. Sekoita joukkoon kaakaojauhe, suklaapalat ja tomusokeri. Sekoittele tasaiseksi ja "dippaa" munkkien toinen puoli kuorrutusseokseen. Koristele haluamallasi tavalla.
Kreemin ohje:
1 dl vanilliinikreemijauhetta
2 1/2 dl maitoa
Vatkaa aineksia sähkövatkaimella n. 5 minuuttia. Laita kreemi hetkeksi jääkaappiin tekeytymään.
Munkkien täyttämiseen tarvitset pitkulaisen tyllan, joka on tarkoitettu täytteiden pursottamiseen esim. juuri munkkien tms. sisään. Laita valmis kreemi pursotuspussiin ja pursota täytettä kuumien munkkien sisään.
Kommentit