Hei vaan kaikki blogissani vierailevat!

(nolona kirjoittaa)

Ainakin te jotka täällä ehkä säännöllisestikin vierailette olette varmaan huomanneet, että viime aikoina lisäämistäni kakku- tai muista leivoskuvistani puuttuvat ohjeet. Olen pahoillani!! Syy on yksinkertainen: minulla on todella vähän vapaa-aikaa "viettäessäni" lähes 24h vuorokaudessa kolmen lapseni kanssa. Siitä johtuen ehdin harvoin istumaan ajan kanssa koneella päivittämässä blogiani. Intoa ehkä olisi, mutta aika ei vain riitä. Toivottavasti ymmärrätte, koska todella tämä blogin ylläpitäminen on vain yksi harrastus muun elämäni rinnalla.

Ehdin jo miettiä, että lopetan koko "blogitouhun", koska leipomukset muutenkin ovat osaltani jääneet aika minimiin. Mutta sitten päätin, että jätän tämän kuitenkin yleiseksi, jos tästä olisi iloa ja hyötyä myös muille leivonnasta kiinnostuneille! Itselleni tämä toimii jatkossakin hyvänä reseptipankkina.

Yritän lähiaikoina päivittää edellisiin leipomuskuviini myös ohjeet, koska niitä on jo kaivattukin...!

Toivotan kaikille oikein tunnelmallista joulunodotusta! Ja jättäkäähän tähän kommenttia, niin tiedän höpisenkö itsekseni, vai onko minulla jopa kuulijoitakin...?!

-tiitiäinen alias tiina-