Kuva on taas mitä on.. hämärässä valaistuksessa otettu! Mutta maku oli ihana! Pohjassa on appelsiinijogurttia, joka antoi makunsa lisäksi myös piirakkaan kosteutta. Kirjoittelen ohjetta myöhemmin.
Pohja:
Pohja:
250 g voita
2 kanamunaa
4 dl sokeria
2 dl piimää
2 dl Ingmanin appelsiinijogurttia
6 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl soodaa
Kuorrutus:
100g voita
n. 1/2 pkt tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta
4 rkl kuumaa vahvaa kahvia
Sulata voi. Sekoita kaikki aineet keskenään, ei tarvitse vatkata. Paista uunissa 200 asteessa noin 20-25 min.
Sulata voi kuorrutusta varten. Siivilöi tomusokeri ja kaakao voihin. Lisää muut aineet. Levitä kuorrutus jäähtyneen piirakkapohjan päälle.
Kommentit