Tein neljän kanamunan kakkupohjan, jossa on saman verran munia, jauhoja, sokeria. Leivinjauhetta laitoin teelusikallisen ja perunajauhoja n. 1 dl verran. Paistoin 175 asteisessa uunissa n. 35 min.
Kostutin kakun appelsiinilimsalla.
Mansikkatäyte:
1/2 prk Flora vispiä
1/2 prk maitorahkaa
sokeria
vaniljasokeria
250g mansikkaa
2 liivatetta
tilkka appelsiinilimsaa liivatteiden liottamiseen
Persikkatäyte:
1/2 prk Flora vispiä
1/2 prk maitorahkaa
sokeria
vaniljasokeria
9 palaa Pandan valkosuklaata sulatettuna
n. 400 g säilykepersikkaa murskattuna
2 liivatetta
tilkka appelsiinilimsaa liivatteiden liottamiseen
Kakun päällä marsipaanikukkasia, ja vanilliinikreemijauheella maustettua Flora vispiä. Oli muuten hyvä idea laittaa vanilliinikreemijauhetta kermavaahtoon: Kiitos Tikkunekku :) Antoi jämäkkyyttä ja makua!
( Paitsi, tuo kuva antaa näyttää ihan muuta vaahdon jämäkkyydestä..Sori! :D Selityksenä tälle, että vauveli päätti herätä juuri kun olin koristelemassa kakkua, joten huoneenlämmössä seistyään jämäkkä kerma muuttui vähemmän jämäkäksi! ) Milloinhan sitä saisi tehdän kakun kunnolla kokonaan loppuun rauhassa..? :)
Kakkua ei olla vielä päästy maistamaan, että kerronpas makuelämyksen myöhemmin :)
Kommentit