Ohje:

1 tl suolaa

1 tl ruokasoodaa

220 g pehmeää voita

1,8 dl sokeria

1,8 dl fariinisokeria

2,4 dl mantelirouhetta

4,8 dl minttukrokantti -suklaarouhetta(Marabou)

1 tl vaniljauutetta (käy myös vaniljasokeri)

5,4 dl vehnäjauhoja

2 isoa kanamunaa

Rouhi tai paloittele suklaa pieniksi paloiksi. Itse käytin norm. hedelmäveistä paloitteluun. Vatkaa voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lopuksi mantelirouhe ja suklaarouhe. Paista n. 10 min 200 asteessa. Riippuu uunista, voi tulla valmiita nopeamminkin. Kannattaa ottaa keksit mielummin liian aikaisin kuin liian myöhään pois. Päälle voit pursottaa sulatettua valkosuklaata.

Itse olen puolittanut annoksen, on tullut siitäkin määrästä ihan kivasti keksejä! En muista tarkkaa määrää.

Nämä ovat tähänastisen elämäni parhaimpia keksejä mitä oon syöny! Suosittelen kokeilemaan! En tiedä mistä ohje on alunperin kotoisin, ja siitä on varmasti eri muunnelmia, mutta tämän version sain siskoltani, Kiitos systeri!